Ideaal voor gezicht, ogen, hals en lichaam

Deze gel is gebaseerd op een unieke zuurstofdrager - Perfluorcarbon. Dit actieve bestanddeel verbetert de zuurstofopname in de huid met als gevolg verbetering van de stofwisseling in de cellen waardoor activering van de productie van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn juist de vezels die zorgen voor stevigheid en soepelheid van de huid. Je hebt maar een klein beetje van de gel nodig.

Geschikt voor alle huidtypen, zowel overdag als 's nachts.

TIP: De Blue Blood Gel biedt tevens een effectieve behandeling tegen zonnebrand, gevoelige huid na ontharing en als aftershave balsem.

9 april 2017

Décaar Oxygen Gel

Ideaal voor gezicht, ogen, hals en lichaamDeze gel is gebaseerd op een unieke zuurstofdrager - Perfluorcarbon. Dit actieve bestanddeel verbetert de zuurstofopname in de huid met […]
8 april 2017

Stop huidveroudering en start met ontspannen

Wist u dat er een behandeling bestaat die zowel ontspanning geeft als huidveroudering tegengaat? Dan is de Professional Treatment de uitkomst. Met ontspannende muziek op de […]
21 november 2016

Bioskinjetting (Biologische rimpelcorretiemethode)

Bij Pascaud in Maaseik een bijscholingsdag gevolgd over Bioskinjetting (biologische rimpelcorrectiemethode). U vindt deze behandeling op de website bij Behandelingen Pascaud Anti-Aging.
16 april 2016

Vanaf juli 2016 Indiase hoofdmassage

Aanraking is de taal van het hart. Regelmatige hoofdmassage heeft een gunstig effect op de gemoedstoestand.